Opleidingen voor professionals

AD Consulting biedt opleidingen op maat aan voor bedrijven! Ben je op zoek naar een partner die jou helpt om je bedrijfsdoelstellingen te halen en zich volop inzet voor de ontwikkeling van jouw collega’s? Dan kunnen wij jou ongetwijfeld de gepaste oplossing aanbieden. Onze docenten zijn specialisten in hun vak en hebben reeds heel wat jaren praktijkervaring achter de rug.

Medische opleidingen

Wij bieden een aanbod van medische trainingen en bijscholingen aan, die steeds op maat van jouw bedrijf kunnen worden ingevuld. Alle cursussen kunnen zowel inhouse als op een externe locatie doorgaan. Bij het succesvol afronden van een cursus, wordt er een erkend attest afgeleverd!

Communicatietrainingen

Moet je vaak spreken voor een grote groep, maar voel je je daar niet heel zeker over? Heb je nood aan een betere communicatie binnen jouw bedrijf of weet je niet hoe te reageren tijdens een conflict? Communiceren kan je leren! En gelukkig maar, want het is de basis van alle sociale vaardigheden. Wij bieden een divers opleidingsaanbod aan waarbij je op korte tijd veel nieuwe inzichten krijgt en deze onmiddellijk kan toepassen in de praktijk. Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie en we helpen jou snel verder!

Brand- en veiligheidsopleidingen

In partnership met Somati FIE bieden wij een ruim aanbod opleidingen aan die jouw bedrijf kunnen helpen inzake brandoefeningen en evacuatietrainingen.

Erkende partners

Kind en gezin logo
SomatiFie
securitas logo
syntra logo
logo seris academy
kempische rijscholen
FOD WASO logo

Meer info over een workshop of opleiding?