Praktijkgerichte aanpak

AD Consulting staat garant voor een uiterst praktijkgerichte aanpak waarmee onze cursisten onmiddellijk aan de slag kunnen! Daarnaast hebben wij fantastische freelancers aan onze zijde staan waarmee wij een hecht team vormen! Onze freelancers zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor pre-hospitale medische zorg die allen met beide benen in de praktijk staan en zich voortdurend bijscholen in de evoluerende wereld van de hulpverlening.

over ons - recensies
trainers communicatie en medische opleidingen

Jarenlange ervaring

Na jarenlange ervaringen in de praktijk begon het bij ons allebei te kriebelen om een eigen opleidingscentrum te voorzien waarbij we onze klanten alle kneepjes van het vak leren kennen. Zelf hebben wij heel wat opleidingen gevolgd om ons permanent bij te scholen en onze expertise te vergroten. Het was daar dat we vaak merkten dat deze vooral vanuit een theoretische insteek werden gegeven en er maar weinig de link werd gelegd met de échte realiteit. Want het was namelijk die realiteit waarmee wij dagelijks in contact kwamen bij het uitoefenen van onze job.

Zelf werden we niet onmiddellijk warm van de ‘voorbeelden uit de boekjes’ en vonden we dat dit beter kon. Luidt het gezegde dan niet: “wat je zelf doet, doe je beter?”. Zo gezegd, zo gedaan! Want in 2014 zetten wij de grote stap en werd AD Consulting opgericht!

Wil je ons beter leren kennen?

Contacteer ons gerust en wij komen ons opleidingsaanbod graag persoonlijk toelichten!

Mathijs Aerts

Mathijs Aerts

Zaakvoerder AD Consulting BV

An Desmedt

An Desmedt

Zaakvoerder AD Consulting BV